Om oss

GRUNDANDET AV DIGIBIKE AB

Resor till och från jobbet, till restauranger, shopping, möten med kompisar m.m. Oftast väljer folk att ta bilen eller bussen för att ta sig fram i städerna vilket bidrar till föroreningar och långa köer. Vi startade därför DigiBike, för att kunna möta den efterfrågan utav ett miljövänligare transportsätt för korta resor som vi såg fanns. För att få detta och bli verklighet så har vi använt oss utav den senaste tekniken och innovativa idéer för att utveckla ett system med internetuppkopplade cyklar och smarta lås som gör allt detta möjligt. Tillsammans vill vi hjälpa människor att göra resorna mer miljövänliga samt minska de trafikstockningar som kan uppstå. För en smartare och bättre framtid.

DIGIBIKES VISION

Att tillhandahålla ett prisvärt och enkelt system med hyrcyklar så att människor lättare kan ta sig fram i städerna, minska trafikstockningar och miljöföroreningar samt göra våra liv hälsosammare och städerna grönare.

VART VI FINNS

Idag finns DigiBike´s att hyra i Västerås och Lund. Vårt mål är att DigiBike ska finnas i alla stora städer i mellersta och södra Sverige.