Senaste nytt från DigiBike

Lund kommun

2018-03-01

Avstängning av E22

Under våren 2018 byggs bron för E22 vid Sölvegatan om. Byggarbetet kommer att kräva avstängda vägar för all trafik förbi byggarbetsplatsen.

Tid för avstängning för trafik:

19 mars - 21 maj - Gång- och cykelvägen på Sölvegatan under E22 avstängd.
5 april - 19 april - E22 avstängd mellan trafikplatserna Gastelyckan (21) och och Lund norra (22).

Omledning av gång- och cykelvägen under E22

Gång- och cykelvägen under E22 är avstängd den 19 mars - 21 maj 2018. Under denna period leds cykelvägen om via Sångarevägen - Tunavägen - Scheelevägen.
Gång- och cykelvägen behöver stängas för förberedande schaktning inför brolanseringen. Efter brolanseringen måste cykelvägen hållas stängd för ledningsläggning i den nya bron. Alla rör och ledningar ska läggas på rätt plats efter att bron är lanserad.
Omledningsvägen för gång- och cykeltrafik är 1,6 km. Extra cykelställ kommer att sättas upp i området. Digibike-cyklar kommer att placeras ut i anslutning till området.

Mer information om avstängningen av E22 och gång- och cykelvägen på Sölvegatan under E22 hittar du på spårväglund.se

Hemsida

2018-02-28

Ny hemsida

Dagarna börjar bli ljusare, vädret lite mildare och fåglarna har börjat sjunga. Vi på DigiBike känner oss taggade inför våren och har därför även tagit fram en ny, ljus och fräsch hemsida för att kunna möta våren och den kommande cykelsässongen på bästa sätt.

Vad tycker du om nya sidan?
Skriv gärna en kommentar på något utav våra sociala medier :-)

Cykel

2018-02-05

DigiBike Företagskonto

Vi är precis klara med utvecklignen utav vår nya tjänst för företag. Med ett företagskonto hos DigiBike så kan ni enkelt använda våra cyklar för tjänsteresor, till kundmöten, erbjuda det som en löneförmån till era anställda eller helt enkelt bara ta en tur ut på lunchen och njuta av vädret. Kontakta oss på info@digibike.se om ni vill veta mer.