Integritetspolicy

DIGIBIKES INTEGRITETSPOLICY

DigiBike AB ("Vi") är engagerade i att skydda och respektera din integritet.

I denna policy anges vilka personuppgifter vi samlar in från dig, eller som du ger oss, och som behandlas av oss. Vänligen läs följande noggrant för att förstå våra synpunkter och rutiner beträffande dina personuppgifter och hur vi behandlar dessa. Genom att besöka www.digibike.se accepterar och godkänner du de metoder som beskrivs i denna policy.

I Data Protection Act 1998 (dataskyddslagen) är Personuppgiftsansvarig DigiBike AB vid Morkullegatan 58, 72469 Västerås.

Vår utsedda representant för syftet med denna handling är herr K. Rehnberg.

INFORMATION VI SAMLAR IN FRÅN DIG

Vi samlar och behandlar följande data om dig:

Information du ger oss. Detta är information om dig som du ger oss genom att fylla i formulär på vår hemsida www.digibike.se (vår webbplats) eller genom att prata med oss via telefon, e-post eller på annat sätt. Det innefattar information du anger när du laddar ner vår DigiBike-app, registrerar dig för att använda vår app och / eller webbplats, prenumererar på vår tjänst, lägger en order via vår webbplats, deltar i diskussionsforum eller andra sociala mediefunktioner på vår webbplats, deltar i tävlingar, marknadsföring eller undersökningar, och när du rapporterar ett problem med vår webbplats. Den information du ger oss kan innehålla ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, finansiell och kreditkortsinformation, personlig beskrivning och fotografi.

Information vi samlar in om dig. När det gäller var och en av dina besök på vår webbplats samlar vi automatiskt in följande information:

Teknisk information, inklusive IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta datorn till Internet, din inloggningsinformation, typ av webbläsare och version, tidszoninställningar, plug-intyper för webbläsare och versioner, operativsystem och plattform;
information om ditt besök, inklusive de fullständiga Uniform Resource Locators (URL), klickströms till, genom och från vår sida, inklusive datum och tid, produkter som du tittat på eller sökt efter, sidrespons, nedladdningsfel, längd på besök på vissa sidor, sidinteraktionsinformation (som scrollning, klick och mouse-overs) och metoder som används för att bläddra bort från sidan.

Information om din cykelanvändning, de platser där du använder våra tjänster och information om varje resa, såsom längden och avståndet som du reste.

Information vi får från andra källor. Det här är information vi får om dig om du använder någon av de andra webbplatser vi använder eller de andra tjänsterna vi tillhandahåller. I det här fallet har vi informerat dig när vi samlade in uppgifterna om vi avser att dela dessa uppgifter internt och kombinera den med data som samlats in på denna webbplats. Vi har också berättat för vilket syfte vi delar och kombinerar dina uppgifter. Vi arbetar nära varandra med tredje part (inklusive till exempel betalningstjänstleverantörer, betalnings- och leveranstjänster, affärspartners, underleverantörer i tekniska, annonsnätverk, analysleverantörer, sökuppgiftsleverantörer, kreditreferensorgan). Vi meddelar dig när vi får information om dig från dem och syftet med vilka vi avser att använda den informationen.

COOKIES

Vår hemsida använder cookies för att skilja dig från andra användare av vår hemsida. Detta hjälper oss att ge dig en bra upplevelse när du surfar på vår hemsida och gör det möjligt för oss att förbättra vår webbplats. För detaljerad information om de cookies vi använder och syftet med vilka vi använder dem, se vår Cookie policy.

ANVÄNDNING AV INFORMATIONEN

Vi kommer att använda denna information för:

att fullgöra våra skyldigheter som följer av avtal som ingåtts mellan dig och oss och förse dig med de uppgifter, produkter och tjänster som du begär av oss;

att ge dig information om andra varor och tjänster vi erbjuder som liknar dem som du redan har köpt eller frågat om;

att ge dig eller tillåta utvalda tredje parter att tillhandahålla dig information om varor eller tjänster som vi anser kan intressera dig. Om du är en befintlig kund kommer vi endast att kontakta dig via elektroniska medel (e-post eller SMS) med information om varor och tjänster som liknar dem som var föremål för en tidigare försäljning eller förhandling av en försäljning till dig. Om du är en ny kund, och där vi tillåter utvalda tredje parter att använda dina uppgifter, kommer vi (eller de) att kontakta dig via elektroniska medel endast om du har samtyckt till detta. Om du inte vill att vi ska använda dina uppgifter på detta sätt eller att vidarebefordra dina uppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål, markera den relevanta rutan i DigiBike-appen där vi samlar in dina data;

att meddela dig om ändringar i vår tjänst;

för att säkerställa att innehållet från vår webbplats presenteras på bästa sätt för dig och din dator.

Information vi samlar om dig. Vi kommer att använda denna information för:

att administrera vår webbplats och för interna operationer, inklusive felsökning, dataanalys, testning, forskning, statistik och undersökningsändamål;

att förbättra vår webbplats för att säkerställa att innehåll presenteras på bästa sätt för dig och din dator;

att du ska kunna kan delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det; som en del av våra ansträngningar att hålla vår webbplats säker och säker;

att mäta eller förstå effektiviteten av reklam som vi tjänar till dig och andra, och att leverera relevant reklam till dig;

att göra förslag och rekommendationer till dig och andra användare av vår webbplats om varor eller tjänster som kan intressera dig eller dem. Information vi får från andra källor. Vi kommer att kombinera denna information med information du ger oss och information vi samlar om dig. Vi kommer att använda denna information och den kombinerade informationen för de ovan angivna syftena (beroende på vilka typer av information vi får).

AVSLÖJANDEN AV DIN INFORMATION

Du godkänner att vi har rätt att dela med dig av din personliga information med:

alla medlemmar i vår grupp, vilket innebär att våra dotterbolag, vårt ultimata holdingbolag och dess dotterbolag.

utvalda tredje parter inklusive:

affärspartners, leverantörer och underentreprenörer för utförandet av något kontrakt vi träffar med dem eller dig;

annonsörer och annonsnätverk som kräver att uppgifterna ska väljas och tjäna relevanta annonser till dig och andra. Vi avslöjar inte information om identifierbara personer till våra annonsörer, men vi kommer att ge dem sammanlagd information om våra användare (vi kan till exempel informera dem om att 500 män i åldern under 30 har klickat på annonsen på en viss dag). Vi kan också använda sådan aggregerad information för att hjälpa annonsörer att nå den publik som de vill rikta in (till exempel kvinnor i Västerås). Vi kan utnyttja de personuppgifter vi har samlat in från dig för att vi ska kunna följa våra annonsörers önskemål genom att visa sin annons till den målgruppen.;

analytics och sökmotorleverantörer som hjälper oss att förbättra och optimera vår webbplats;

kreditreferensbyråer för att bedöma din kreditpoäng där detta är ett villkor för att vi ingår ett avtal med dig.

Vi kommer att avslöja din personliga information till tredje part:

I händelse av att vi säljer eller köper några affärer eller tillgångar, kommer vi då att avslöja dina personuppgifter till den potentiella säljaren eller köparen av sådan verksamhet eller tillgångar.

Om DigiBike AB eller väsentligen alla sina tillgångar förvärvas av tredje part, då personuppgifter som innehas av den om sina kunder kommer att vara en av de överförda tillgångarna.

Om vi är skyldiga att avslöja eller dela med dig av dina personuppgifter för att följa laglig skyldighet, eller för att genomföra eller tillämpa våra leveransvillkor och andra avtal eller för att skydda DigiBike ABs rättigheter, egendom eller säkerhet, våra kunder eller andra. Detta inkluderar utbyte av information med andra företag och organisationer i syfte att bekämpa bedrägerier och kreditriskminskning.

VART LAGRAR VI DIN PERSONLIGA DATA

De uppgifter som vi samlar in från dig kommer att överföras till och lagras vid en destination inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Det kommer också att överföras till och lagras på en destination utanför EES som Kina, vilket kan ha ett svagare dataskydd än EES. Grunden för sådan behandling är ett avtal mellan DigiBike och förvärvaren som införlivar de modellklausuler som godkänts av Europeiska kommissionen och / eller tillsynsmyndigheterna. Dessutom, och alternativt, är överföringen också baserad på ditt samtycke till överföringen. När du registrerar dig i DigiBike-appen samtycker du till denna överföring under registreringsprocessen.

All information du lämnar till oss lagras på våra säkra servrar. Eventuella betalningstransaktioner kommer att krypteras med SSL-teknik. Där vi har gett dig (eller var du har valt) ett lösenord som gör att du kan komma åt vissa delar av vår webbplats, är du ansvarig för att hålla detta lösenord konfidentiellt. Vi ber dig att inte dela ett lösenord med någon.

Tyvärr är överföringen av information via internet inte helt säker. Trots att vi kommer att göra vårt bästa för att skydda dina personuppgifter kan vi inte garantera säkerheten för dina uppgifter som skickas till vår webbplats. All överföring sker på egen risk. När vi har fått din information kommer vi att använda strikta rutiner och säkerhetsfunktioner för att försöka förhindra obehörig åtkomst.

DINA RÄTTIGHETER

Du har rätt att begära tillgång till och korrigering eller radering av personuppgifter eller begränsning av behandling eller att invända mot bearbetning samt rätten att överföra dina personuppgifter till en annan datakontrollant. Du har rätt att fråga oss att inte behandla dina personuppgifter för marknadsföring. Du kommer att bli informerad om detta på DigiBike-registreringssidan och vi informerar vanligtvis (innan vi samlar in dina uppgifter) om vi avser att använda dina uppgifter för sådana ändamål eller om vi avser att avslöja din information till tredje part för sådana ändamål. Du kan utöva din rätt att förhindra sådan behandling genom att välja bort detta på sidan för Inställningar. Du kan också utnyttja rätten när som helst genom att kontakta oss på info@digibike.se.

Vår webbplats kan från tid till annan innehålla länkar till och från webbplatser för våra partnernätverk, annonsörer och affiliates. Om du följer en länk till någon av dessa webbplatser, var vänlig notera att dessa webbplatser har sina egna integritetspolicyer och att vi inte accepterar något ansvar eller ansvar för dessa policyer. Vänligen kontrollera dessa policyer innan du skickar personliga uppgifter till dessa webbplatser.

TILLGÅNG TILL INFORMATION

Den allmänna dataskyddsförordningen ("GDPR") ger dig rätt till dataöverföring, vilket ger dig rätt att erhålla och återanvända dina personuppgifter för egna ändamål över olika tjänster. Din rätt till åtkomst kan utövas i enlighet med GDPR genom att kontakta oss på info@digibike.se.

ÄNDRINGAR UTAV VÅR INTEGRITETSPOLICY

Eventuella ändringar som vi gör i vår integritetspolicy i framtiden kommer att läggas ut på denna sida och, vid behov, meddelas dig via e-post. Vänligen kolla tillbaka ofta för att se några uppdateringar eller ändringar i vår integritetspolicy.

KONTAKT

Frågor, kommentarer och förfrågningar om denna sekretesspolicy är välkomna och bör adresseras till info@digibike.se.



DigiBike AB - 2018-05-22